Asterisk registered with voipfone, but calls go to voicemail

#1
Hello there,

I was wondering if anyone might be able to help me with something.

I've got Asterisk 1.0.7 running on a globally static IP'ed machine and have successfully got it to register with voipfone, however all calls to my voipfone number appear to go to the voipfone voicemail ("The person at extension xxxx is unavailable".)

I noticed the sticky thread at the top of this forum and sent off an email to the support guys to get my machine IP registered - they have now told me that they had set up the IP auth for me, yet calls to my voipfone number are still going to their voicemail.

I don't use a firewall, so opening ports isn't the problem.

Has anyone got any ideas what might be wrong here? I'm scratching my head rather. Asterisk says it's registered.... (I've removed my username below.)

Code: Select all

Host                            Username       Refresh    State               
sip.voipfone.co.uk:5060         xxxxx            45    Registered          

Has anyone had the same issue after voipfone added IP auth?

#2
Hi, i helped a customer solve this problem the other day. They simply updated the firmware on their router, and then everything worked.

Could you tell me what router do you have please?

#8
Please email support at voipfone.co.uk and we'll have a look for you
Regards,

Voipfone Customer Services

iNet Telecoms Ltd (Voipfone)
Sovereign House
227 Marsh Wall
London
E14 9SD
United Kingdom

Registered number: 05168033
Vat Registration Number 858850966

Telephone: 020 7043 5555
Fax: 020 7043 5556

Web: http://www.voipfone.co.uk
Blog: http://www.voipfoneblog.co.uk
Forum: http://www.voipfoneuserforum.co.uk
Twitter: http://www.twitter.com/voipfone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Copyright 2004 - 2017, iNet Telecoms® Ltd. All rights reserved.


cron